Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје има потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната работна позиција:

Регионален менаџер за корпоративни клиенти
Западен регион: Тетово и Гостивар

Ако имаш амбиција за работа во динамична атмосфера, со одлични услови за професионален развој во работата и остварување на високи резултати, пријави се на огласот и приклучи се на успешниот тим на УНИБанка.

Треба да поседуваш: 

 • Искуство во соработка со корпоративни клиенти;
 • Високо стручно образование – Економски факултет;
 • Одлични организациски и комуникациски вештини;
 • Вештини за презентирање;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Вештини за користење на пакетот – Microsoft Office;
 • И најважно, желба за тимска работа и успех.

Твоите професионални активности:

 • Контакти и директни средби со постоечките и нови потенцијални корпоративни клиенти на Банката заедно со соодветните Раководители на експозитури;
 • Презентација и продажба на сите продукти и услуги на Банката;
 • Идентификување можности за cross и up-sale кај постоечките клиенти на Банката во рамки на регионот;
 • Давање совети за работењето со правни лица на вработените во експозитурите за кои се надлежни;
 • Помага во раната наплата на побрувањата од компаниите;
 • Aнализа на банкарскиот сектор во државата и развој на идеи за подобрување на нашите продукти и услуги.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на: jobs@unibank.com.mk, или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 18.06.2023 година.

Вашата апликација ќе се третира строго доверливо. Само кандидатите кои ги исполнуваат потребните квалификции и услови ќе бидат повикани на интервју.

Со аплицирање за оваа работна позиција, се согласувате Банката да може да ги собира, обработува и чува вашите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk.

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Платена практикантска работа во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка ги мотивира сите млади ентузијасти да аплицираат за практикантска работа во експозитурите на Банката и Контакт центарот. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку сакате да ги остварите Вашите желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност, ефикасност и иновативност ја гради со успешен и посветен тим професионалци, Комерцијална банка Ве поттикнува да аплицирате за вработување во Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно