Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на:

Кредитен референт во експозитура Куманово

Kвaлификации:

 • Диплома за завршено високо образование;
 • Претходно работно искуство од најмалку 3 години во финансиски институции;
 • Работно искуство во изготвување на финансиски анализи на правни субјекти ќе има предност при изборот;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Солидно познавање на MS Office пакетот.

Избраниот кандидат треба да поседува:

 • Способност за брзо реагирање, превземање одговорност и иницијатива;
 • Познавање на деловните субјекти на регионалниот пазар и изградени деловни релации;
 • Способност за работа на терен и директна комуникација со клиентите;
 • Способност за тимска работа и работа под притисок;
 • Способност за постигнување на целите за пораст/продажба, приходи и задоволство на клиентите;
 • Аналитичен пристап кон задачите и реализација во кратки рокови;
 • Висока мотивираност за остварување на зададените цели и за стекнување на нови знаења.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју. Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Заинтересираните потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на: jobs@unibank.com.mk, или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 19.03.2023 година.

Се согласувам Банката да може да ги собира, обработува и чува моите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка се промовираше како лидер во средната група на Банки во Република Северна Македонија, со ова зазема централно место на финансискиот пазар. Денес активностите како современа банка не се ограничени само на традиционалните банкарски работи, туку ни нудат и голем број услуги претворајќи се на тој начин во универзална финансиска институција. (more…)

Продолжи со читање

Популарно