Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција:

Референт во Служба за небанкарски дејности

Потребни квалификации:

 • Диплома за завршено средно образование;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Основно познавање на Microsoft Office;
 • Професионален однос, флексибилност и енергичност;
 • Самоиницијативност и посветеност на работата;
 • Способност за анализа на проблеми, логично расудување и предлагање на решенија;
 • Доверлива и одговорна личност, ориентирана кон остварување на резултати;
 • Способност за тимска работа и работа под притисок;
 • Мотивираност за остварување на зададените цели.

Основни работни активности:

 • Води грижа за возниот парк на Банката;
 • Учество во активности при поставување или повлекување на АТМ;
 • Ги врши работните обврски на курирот во негово отсуство;
 • Води грижа за имотот на Банката и подобрување на работната средина;
 • Учествува во организација, координација и надзор при реновирање и адаптирање на деловни простории.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју. Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на: jobs@unibank.com.mk, најдоцна до 17.07.2022 година.

Со пријавување на објавениот оглас, ќе се смета дека се согласувате Банката да може да ги собира, обработува и чува Вашите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

Контакт-Центарот е современ телекомуникациски систем кој овозможува информации за производите и услугите кои ги нуди УНИБанка и целосна поддршка на клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Популарно