Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

Доколку сте одговорна, прецизна и активна личност, ориентирана кон остварување на високи резултати, придружете се и Вие кон успешниот тим на професионалци!

Ако твојата желба е работа во динамична атмосфера со беспрекорни колеги и одлични услови за развој, пријави се на огласот.

Можеби токму ТИ, си потребен во успешниот тим на УНИБанка!

Работно место: Референт во
Дирекција Маркетинг и реклама и Односи со jавноста

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Високо образование – насока Маркетинг/реклама/комуникација
 • Минимум 3 години работно искуство на истата или слична позициjа;
 • Напредно користење на MS Office и други софтверски производи специфични за професијата;
 • Многу добро познавање на англискиот јазик
 • Одлични комуникациски /усни и писмени/ вештини и интерперсонални способности
 • Аналитички вештини
 • Способност за функционирање во динамична средина, со изострено око за детали
 • Креативност и само-мотивираност;
 • Поседување возачка дозвола;

Одговорност и задачи:

 • Учествува во изработувањето на годишниот маркетнинг план за акции и промотивни кампањи за промоција на продукти/услуги на Банката;
 • Учествува во подготовката на медиа планови за реклама на atl, btl-активности, ТВ, интернет портали, радио, весници, билборди, надворешно брендирање;
 • Учествува во Изработувањето на Brif до Маркетинг агенција, предлози за идејно дизајнерско решение на одредена реклама за конкретен продукт/услуга или имиџ кампања;
 • Предлага и учествува во создавањето на различните видови рекламни материјали, текстови на флаери, постери, каре за медиуми и други;
 • Спроведување медиумско истражување
 • Дефинирање целна публика
 • Учества во администрацијата на веб страната и на интерната веб страна UNINet во дозволените делови преку позадинска апликација;
 • Управување со социјалните медиуми: Стратегија за содржина, создавање содржина, управување со проекти;
 • Врши графички дизајн и адаптација на дизајн, фотомонтажа;
 • Учествува во организацијата на маркетинг активности;
 • Следи објави поврзани со Банката на интернет;

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на: jobs@unibank.com.mk, или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 28.02.2020 година.

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Битола. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Тетово. (more…)

Продолжи со читање


Популарно