Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

Доколку сте одговорна, прецизна и активна личност, ориентирана кон остварување на високи резултати, придружете се и Вие кон успешниот тим на професионалци!

Ако твојата желба е работа во динамична атмосфера со беспрекорни колеги и одлични услови за развој, пријави се на огласот.

Можеби токму ТИ, си потребен во успешниот тим на УНИБанка!

Референт во Сектор стратегиски ризик во Дирекција Управување со ризици

Потребни квалификации:

  • Диплома за завршено високо образование – Економски факултет;
  • Напредно познавање на Microsoft Office;
  • Со и без работно искуство. Работно искуство од најмалку 3 години во финансиски институции или работа со економетриски модели ќе има приоритет при изборот;
  • Напредно познавање на англиски јазик.
  • Афинитети за тимска работа.

Основни работни активности:

  • Следење и управување со стратегиски ризици на кои е изложена Банката;
  • Анализа и подготовка на извештаи од областа на стратегиски ризици;
  • Креирање на модели за унапредено следење и управување на ризиците;
  • Активно учество во имплементација и измена на законска регулатива во делот на управувањето со ризиците;
  • Напредно познавање на прописите и законите кои го регулираат работењето на Банката.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју. Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Заинтересираните кандитати да испратат e-mail на: jobs@unibank.com.mk најдоцна до 31.01.2022 година

Со пријавување на објавениот оглас, ќе се смета дека се согласувате Банката да може да ги собира, обработува и чува Вашите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имате желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци, аплицирајте за вработување во Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Популарно