Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција:

Кредитен референт во експозитура Струмица

Потребни квалификации:

 • Диплома за завршено високо образование;
 • Минимум 3 години работно искуство во банка или слична финансиска институција;
 • Познавање на локалниот пазар и компаниите кои работат во регионот;
 • Управување со кредитно досие (барање, препорака со предлог за одобрување/неодобрување на барањето), комплетирање и ажурирање на документацијата во кредитно досие;
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Познавање на англиски јазик.

Избраниот кандидат треба да поседува:

 • Oдлични организациски, продажни и комуникациски вештини;
 • Динамична личност со способност за преземање на иницијативи и историја на изградени деловни односи;
 • Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето;
 • Вештини за презентирање;
 • Афинитети за тимска работа и работа под притисок;
 • И најважно, желба за работа, надоградба и успех.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју. Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Заинтересираните кандитати да испратат e-mail на: jobs@unibank.com.mk, најдоцна до 10.01.2022 година.

Со пријавување на објавениот оглас, ќе се смета дека се согласувате Банката да може да ги собира, обработува и чува Вашите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на две лица на работно место Соработник за клиентска услуга во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање


Популарно