Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција:

РЕФЕРЕНТ ВО ДИРЕКЦИЈА КРЕДИТЕН ЦЕНТАР

Потребни квалификации:

  • Високо стручно образование;
  • Изразени организациски, аналитички и комуникациски вештини;
  • Одлични способности за тимска работа, комуникација и меѓучовечки односи;
  • Способност за работа под притисок и во брзи рокови;
  • Подготвеност за преземање на одговорност и иницијатива;
  • Напредни вештини за користење на – Microsoft Office.

Одговорност и задачи:

  • Врши анализа и одлучува по доставени барања за потрошувачки кредити;
  • Се грижи за стручно, навремено и квалитетно извршување на поставените работни задачи;
  • Реализација на кредитни барања за потрошувачки кредити;
  • Изготвува тековни и периодични извештаи за потребите на Дирекцијата.

Заинтересираните кандитати да испратат e-mail на: jobs@unibank.com.mk, најдоцна до 15.11.2021 година.

Со пријавување на објавениот оглас, ќе се смета дека се согласувате Банката да може да ги собира, обработува и чува моите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk.

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка-партнер за малите и средните претпријатија, која креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето на долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање


Популарно