Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

Доколку сте одговорна, прецизна и активна личност, ориентирана кон остварување на високи резултати, придружете се и Вие кон успешниот тим на професионалци!

Ако твојата желба е работа во динамична атмосфера со беспрекорни колеги и одлични услови за развој, пријави се на огласот.

Можеби токму ТИ, си потребен во успешниот тим на УНИБанка!

Референт во Сектор стратегиски ризик во Дирекција Управување со ризици

Потребни квалификации:

  • Диплома за завршено високо образование – Економски факултет;
  • Напредно познавање на Microsoft Office;
  • Со и без работно искуство. Работно искуство од најмалку 3 години во финансиски институции или работа со економетриски модели ќе има приоритет при изборот;
  • Напредно познавање на англиски јазик.
  • Афинитети за тимска работа.

Основни работни активности:

  • Следење и управување со стратегиски ризици на кои е изложена Банката;
  • Анализа и подготовка на извештаи од областа на стратегиски ризици;
  • Креирање на модели за унапредено следење и управување на ризиците;
  • Активно учество во имплементација и измена на законска регулатива во делот на управувањето со ризиците;
  • Напредно познавање на прописите и законите кои го регулираат работењето на Банката.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју. Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Заинтересираните кандитати да испратат e-mail на: jobs@unibank.com.mk, најдоцна до 14.11.2021 година.

Со пријавување на објавениот оглас, ќе се смета дека се согласувате Банката да може да ги собира, обработува и чува моите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 лицe за работно место Соработник за возен парк и одржување на возила и имот во Дирекцијата за административна подршка во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на две лица на работно место Соработник за клиентска услуга во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање


Популарно