Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција:

Раководител на физичка безбедност

Потребни квалификации:

 • Високо стручно образование;
 • Најмалку 3 години релевантно работно искуство на иста или слична позиција;
 • Поседување на лиценца за обезбедување;
 • Работа во мониторинг центар ќе се смета како предност;
 • Одлични организациски и комуникациски вештини;
 • Способност за работа под притисок;
 • Подготвеност за преземање на одговорност и иницијатива;
 • Многу добро познавање на англиски јазик (вербално и писмено);
 • Напредно користење на MS Office;
 • Поседување возачка дозвола категорија Б.

Одговорност и задачи:

 • Се грижи за безбедноста на Банката;
 • Управува и го организира физичкото и техничкото обезбедување;
 • Предлага и организира активности за превенција и намалување на ризикот во Банката;
 • Одговорен за контрола на системите за техничка заштита и физичко обезбедување;
 • Дава периодични извештаи за тековното работење.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на: hr@unibank.com.mk, најдоцна до 11.08.2021 година.

Се согласувам Банката да може да ги собира, обработува и чува моите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Огласи за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци, аплицирај за вработување во Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба да бидеш дел од динамичен банкарски тим кој со отворен ум ги прифаќа секојдневните предизвици имаш позитивен пристап во работата, покажуваш ентузијазам секогаш да бидеш најдобар во тоа што го работиш, имаш желба да учиш и да се развиваш преку организацијата и се трудиш да изнајдеш иновативни и креативни начини за реализација на задачите, а воедно ти е важно да работиш во средина во која се вреднува тимскиот дух и фер однесување, Шпаркасе Банка ве охрабрува да се придружите на нивниот тим и заедно, секојдневно да ги живеете корпоративните вредности! (more…)

Продолжи со читање

Популарно