Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Референт за обезбедување – Скопје

Потребни квалификации:

 • ВСС/ССП;
 • Лиценца за обезбедување;
 • Работа во мониторинг центар ќе се смета како предност;
 • Изразени комуникациски вештини;
 • Способност за работа под притисок;
 • Подготвеност за преземање на одговорност и иницијатива;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Користење на – Microsoft Office;
 • Возачка дозвола категорија Б

Одговорност и задачи:

 • Ја обезбедува централата на Уни Банка во текот на 24 часа – по потреба и другите експозитури;
 • Одговара за безбедноста  на Банката пред директниот претпоставен;
 • Го информира раководителот на обезбедувањето за тековното работење;
 • Ја следи исправноста на алармните уреди;
 • Го следи алармниот мониторинг за сите експозитури;
 • По потреба го обезбедува транспортот и полнењето на банкомати;
 • Се грижи за паркингот пред Банката како и за безбедноста на службените возила;
 • Го контролира влегувањето и излегувањето на вработените како и поситителите во Банката.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на: jobs@unibank.com.mk, или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје со Subject: “Оглас за Референт за обезбедување – Скопје”, најдоцна до 29.01.2021 година.

Се согласувам Банката да може да ги собира, обработува и чува моите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција:

Референт во Сектор Back Office на Трежри, Депозити и SWIFT во Дирекција Платни системи (more…)

Продолжи со читањеПопуларно