Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Консултант за стратешки клиенти и корпоративни продажби

Потребни квалификации:

 • Завршено високо економско образование;
 • Најмалку 1 година претходно работно искуство во релација со клиенти и продажба;
 • Продажба на финансиски производи и услуги ќе се земе како предност;
 • Одлични организациски и комуникациски вештини;
 • Способност за тимска работа;
 • Вештини за презентирање;
 • Способност за работа под притисок;
 • Поседување возачка дозвола:
 • Познавање на англиски јазик;
 • Вештини за користење на пакетот – Microsoft Office.

Одговорност и задачи:

 • Детално ги познава сите продукти и услуги кои ги нуди Банката;
 • Остварува контакт и директни средби со нови потенцијални клиенти на Банката;
 • Врши презентација и продажба на сите продукти на Банката;
 • Идентификува можности за алтернативни канали на продажба и развој на продажбата;
 • Идентификува можности за cross и up-sales на постоечките клиенти на Банката;
 • Води евиденција за ефекти од своето работење и исполнување на таргети;
 • Врши анализа на банкарскиот сектор во државата.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на: jobs@unibank.com.mk, или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје со Subject: “Оглас за Консултант за стратешки клиенти и корпоративни продажби”, најдоцна до 24.12.2020 година.

Знаењето на кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе биде проверено и потврдено преку писмено и усно тестирање.

Банки

Огласи за вработување во Народната банка на Република Северна Македонија

Објавено

на

Врз основа на член 59 од Законот за Народната банка на Република Македонија, а во согласност со членовите 14 став 2, 22 став 1 точка 1, 23 став 1 и 60 од Законот за работните односи и членовите 6, 7 и 23 став 2 од Колективниот договор на ниво на Народната банка на Република Македонија, Народната банка на Република Северна Македонија распишува

ОГЛАС
за вработување 4 извршители во Народната банка на Република Северна Македонија,
на определено време
(more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Раководител на Експозитура – Крушево (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Капитал Банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје објавува оглас за вработување на Референт во Служба за кредитна анализа и оценка на големи корпоративни клиенти и МСП во експозитура Тетово. (more…)

Продолжи со читање


Популарно