Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Администратор на апликативен софтвер

Потребни квалификации:

 • Универзитетска диплома за завршени информатички студии (ВСС)
 • Предност со 2-3 години работно искуство во работа со SQL, PL/SQL и Java технологија
 • Познавање на англиски јазик (читање и пишување)
 • Способност за тимска работа согласно интерни процедури на компанијата

Потребни предзнаења:

 • Advanced SQL
 • Познавањенабазинаподатоци (предностOracle, MS/SQL Server)
 • Oracle PL/SQL
 • Oracle Forms & Reports
 • JAVA
 • .NET
 • JavaScript
 • JQuery
 • Web Services
 • XML\HTML\XSLT

Одговорност и задачи:

 • Анализа, комуникација со вработените при изготвување на програмски решенија за доставените Софтверски барања од Дирекциите на Банката;
 • Комуникација со надворешни вендори поврзани со реализација на софтверски барања реализирани од надворешни вендори;
 • Учество во изготвување на извештаи за секаков вид анализи потребни во работењето на останатите Дирекции во Банката;
 • Реализација и евиденција на софтверските барања и барањата за привилегии и пристап во банкарските апликации испратени до Дирекција ИТ;
 • Спремност за повремена работа во викенди и празници како и работа вон работно време на задачи и проекти со временски ограничени рокови

Заинтересираните кандидати потребно е да испратат мотивационо писмо и кратка биографија (CV) на македонски јазик на jobs@unibank.com.mk со Subject: “Оглас за администратор на апликативен софтвер”најдоцна до 18.12.2020 година.

Банки

Оглас за вработување на Референт за кредитна администрација во Силк Роуд Банка

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.  (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување на Референт за плаќања во Силк Роуд Банка

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.  (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување на Специјалист за апликативни решенија во Силк Роуд Банка

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.  (more…)

Продолжи со читањеПопуларно