Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Деловен асистент на Управен одбор

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • Високо стручно образование;
  • Напредно познавање на англиски јазик, пишување и говорење;
  • Одлично познавање MS Office пакетот;
  • Тимска работа и работа под притисок;
  • Одлични комуникациски вештини.

 Одговорност и задачи:

  • Ги врши административно техничките работи за потребите на членовите на Управниот одбор;
  • Го организира временскиот распоред на активностите на членовите на Управниот одбор;
  • Ги закажува состаноците што ги свикуваат и организираат членовите на Управниот одбор;
  • Контактира со странки и деловни соработници;
  • Известување, соработка, внатрешна и надворешна комуникација.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на jobs@unibank.com.mkнајдоцна до 26.10.2020 година.

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Раководител на Експозитура – Скопје (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИ Банка се промовираше како лидер во средната група на Банки во Република Македонија, со ова зазема централно место на финансискиот пазар. Денес активностите како современа банка не се ограничени само на традиционалните банкарски работи, туку ни нудат и голем број услуги претворајќи се на тој начин во универзална финансиска институција. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИ Банка се промовираше како лидер во средната група на Банки во Република Македонија, со ова зазема централно место на финансискиот пазар. Денес активностите како современа банка не се ограничени само на традиционалните банкарски работи, туку ни нудат и голем број услуги претворајќи се на тој начин во универзална финансиска институција. (more…)

Продолжи со читање

Популарно