Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Директор на Дирекција Сигурност

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Високо стручно образование,Универзитетска диплома од општествен или технички факултет;
 • Најмалку 5 години релевантно работно искуство на иста или слична позиција;
 • Познавање и искуство во администрирање на различни Оперативни системи;
 • Познавање и искуство во техничко и физичко обезбедување;
 • Познавање на компјутерски мрежи и компјутерска мрежна опрема ќе се смета за предност;
 • Познавање на релевантната законска регулатива;
 • Многу добро познавање на англиски јазик (вербално и писмено), како и напредно користење на MS Office;
 • Одлични организациски и комуникациски вештини;
 • Способност за работа под притисок;
 • Вештини за презентирање;
 • Поседување возачка дозвола;

Одговорност и задачи:

 • Се грижи за безбедноста на Банката во текот на 24 часа;
 • Управува и го организира физичкото и техничкото обезбедување со цел заштита на клиентите, вработените и имотот на Банката;
 • Управува и ja организира сигурноста на информативниот систем на Банката;
 • Предлага и организира активности за превенција и намалување на ризикот од инциденти и загрозување на безбедноста на Банката и штетни последици за Банката, вработените и клиентите;
 • Соработува со државни и други органи;
 • Раководење со персоналот за сигурност;
 • Зголемување на степенот на безбедносната култура на вработените;
 • Одговорен за контрола на системите за техничка заштита и физичко обезбедување;

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на jobs@unibank.com.mkнајдоцна до 09.10.2020 година.

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со својата стратегија, банката е секогаш отворена за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на тимот, Банката им нуди одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Деловен асистент на Управен одбор (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје дел од групацијата Steiermärkische Bank und Sparkassen AG од Австрија како комерцијална банка на македонскиот финансиски пазар ги нуди сите современи и високо квалитетни финансиски производи и дава поддршка на физичките и правни лица, со особено внимание кон малите и средни трговски друштва. (more…)

Продолжи со читање

Популарно