Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Коoрдинатор за Небанкарски Дејности

Потребни квалификации:

 • Високо стручно образование;
 • Најмалку 3 години релевантно работно искуство на иста или слична позиција;
 • Одлични организациски и комуникациски вештини;
 • Способност за работа под притисок;
 • Вештини за презентирање;
 • Подготвеност за преземање на одговорност и иницијатива;
 • Поседување возачка дозвола;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Вештини за користење на – Microsoft Office.

Одговорност и задачи:

 • Jа координира и контролира работата во делот на небанкарски работи;
 • Води сметка за приходите и расходите и работи на подобрување на финансиските резултати на работењето;
 • Врши набавка на канцелариски прибор, обрасци, тонери и друг потребен потрошен материјал;
 • Организира реновирање, адаптирање и опремување на деловни простории;
 • Се грижи за одржување и функционалност на деловните простории;
 • Организира транспорт и поставување на банкомати;
 • Ангажира, организира, координира разни сервисни служби за потреба на Банката;
 • Го извршува осигурувањето на имотот, опремата, вработените и Извршните Дирекотри;
 • Обезбедува понуди за разни набавки и услуги;
 • Извршува  работни активност во најголем дел на терен;
 • Подготвува дневни, неделни и месечни извештаи.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на jobs@unibank.com.mk, најдоцна 09.10.2020 година.

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Референт во експозитура Струмица

Дирекција мрежа на експозитури (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје објавува оглас за вработување на Соработник за известување во Одделеление за сметководство и известување. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со својата стратегија, банката е секогаш отворена за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на тимот, Банката им нуди одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Популарно