Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

Контакт-Центарот е современ телекомуникациски систем кој овозможува информации за производите и услугите кои ги нуди УНИБанка и целосна поддршка на клиентите.

Доколку сте одговорна, прецизна и активна личност, ориентирана кон остварување на високи резултати, придружете се и Вие кон успешниот тим на професионалци!

Биди и ти дел од тимот на УНИБанка!…

Референт во Контакт Центар во Дирекција Банкарство за население

Потребни квaлификации:

 • Високо стручно образование
 • Работно искуство од најмалку 1 година во финансиски институции
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Позитивни, одговорни и посветени
 • Познавање MS Office пакетот
 • Познавање на англиски јазик
 • Флексибилност и можност за работење во смени

Одговорност и задачи:

 • Дава информации за производите и услугите на Банката, на начин што е разбирлив и достапен за клиентите
 • Професионалност и самоконтрола во проблематични ситуации
 • Познавање на продуктите на Банката и придонесување за непречено одвивање на сите активности
 • Давање информации по телефон или електронска пошта за тековни или потенцијални клиенти, во врска со:
 • Информации за оние што сакаат да аплицираат за одреден производ/услуга
 • Информации за промена во параметрите на производот/услугата што клиентите во моментот ја користат (промена на камата,рок или други услови)
 • Презентирање на нов производ/услуга со кој Банката влегува на пазарот
 • Понуди, промоции и вкрстена продажба со цел да понудат производ што клиентите во моментот не го користат
 • Потсетници – за обврски во случај на заостанати долгови, истекување на дебитни/кредитни картички итн.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју. Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија (CV) на македонски јазик на: jobs@unibank.com.mk, или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 30.01.2023 година.

Се согласувам Банката да може да ги собира, обработува и чува моите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Платена практикантска работа во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка ги мотивира сите млади ентузијасти да аплицираат за практикантска работа во експозитурите на Банката и Контакт центарот. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку сакате да ги остварите Вашите желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност, ефикасност и иновативност ја гради со успешен и посветен тим професионалци, Комерцијална банка Ве поттикнува да аплицирате за вработување во Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно