Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на:

Администратор во Сектор за Управување на корпоративно банкарство

Потребни квалификации: 

 • Диплома за завршено најмалку средно образование;
 • Најмалку 1 годинa работно искуство во Банка или финансиска институција, ќе се смета за предност;
 • Да поседува вештини за користење на – Microsoft Office;
 • Добро познавање на економските трендови и аналитички способности во областа на корпоративниот сектор;
 • Изразени организациски, аналитички и комуникациски вештини;
 • Способност за работа под притисок и во брзи рокови;
 • Подготвеност за преземање на одговорност и иницијатива;
 • Познавање на англиски јазик.

Одговорности и задачи:

 • Подготвува договори, анекси кон договори за реализација на пласмани;
 • Подготвува стандардизирани налози за евиденција на пласманите;
 • Следи исполнување на обврски на клиенти;
 • Подготвува извештаи за потребите на Секторот/Банката и надворешни институции;
 • Следи рана наплата (контактирање со клиенти);
 • Изработува дописи, потврди, согласности и сл.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју. Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на: jobs@unibank.com.mk, или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 30.10.2022 година.

Со пријавување на објавениот оглас, ќе се смета дека се согласувате Банката да може да ги собира, обработува и чува Вашите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Платена практикантска работа во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка ги мотивира сите млади ентузијасти да аплицираат за практикантска работа во експозитурите на Банката и Контакт центарот. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку сакате да ги остварите Вашите желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност, ефикасност и иновативност ја гради со успешен и посветен тим професионалци, Комерцијална банка Ве поттикнува да аплицирате за вработување во Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно