Connect with us

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка има потреба од вработување на квалитетни и високо мотивирани лица и за таа цел објавува оглас за следново работно место:

ОГЛАС
за ангажирање еден (1) извршител на работното место Кредитен референт во Дирекција Кредитирање на мало

Kвaлификации:

  • Диплома за завршено високо образование – Економски Факултет;
  • Претходно работно искуство од најмалку 1 година во финансиски институции – банки ќе имаат приоритет при изборот;
  • Познавање на Microsoft Office
  • Возачка дозвола Б категорија.

Избраниот кандидат треба да поседува:

  • Подготвеност за превземање одговорност и иницијатива;
  • Афинитети за тимска работа;
  • Висока мотивираност за остварување на зададените цели и за стекнување на нови знаења.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик со фотографија и мотивационо писмо со задолжителна назнака за работното место за кое се аплицира електронски или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 28.05.2018 година.

Банки

Оглас за вработување на Референт за кредитна администрација во Силк Роуд Банка

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.  (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување на Референт за плаќања во Силк Роуд Банка

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.  (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување на Специјалист за апликативни решенија во Силк Роуд Банка

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.  (more…)

Продолжи со читањеПопуларно