Connect with us

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка А.Д. Скопје објавува:

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА РАКОВОДИТЕЛ НА ЕКСПОЗИТУРА ВО СКОПЈЕ

 Потребни квалификации и способности: 

 • Високо стручно образование
 • Познавање на македонски јазик
 • Познавање на англиски јазик и работа со компјутер
 • Познавање на албански јазик  ќе се смета за предност
 • Стручност и познавање на деловните пракси во областа на банкарското работење
 • Работно искуство во банка ќе се смета за предност
 • Организациски способности
 • Комуникациски и аналитички вештини
 • Раководни способности (планирање, исполнување на поставените цели, идентификација и решавање на проблеми, организација на работењето)
 • Способност за извршување на комплексни задачи со почитување на зададени временски рокови
 • Самостојност во донесување одлуки

 Краток опис на работно место:

 • Координирање и организирање на работата во експозитурата
 • Планирање, организирање и преземање на активности во експозитурата поврзани со продажба на производи и услуги на клиенти
 • Подготовка и разгледување предлози за одобрување на кредитните барања и достава на барања за кредитни производи или документарно работење
 • Следење, контрола и организирање на наплата по сите основи
 • Активности на двојна контрола во дел од продажбата и сервисирањето на производите и услугите на клиенти
 • Кредитно работење со правни и физички лица (кредити, кредитни картички, документарно работење)

Работно време: 

40 часовно неделно работно време распоредено во рамки на работното време на Експозитурата

Останати информации:

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да испратат кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на македонски јазик, копија од уверение за завршено образование и други документи кои ги сметаат за релевантни (препораки, потврди, сертификати) најдоцна до 21.07.2019 година, со назнака: „Апликација за Раководител на експозитура во Скопје“ преку полето Брза Апликација.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен избор, ќе бидат контактирани.

Рокот во кој ќе биде извршен изборот ќе биде 45, 90 или 120 дена, по истекот на рокот за пријавување, а во зависност од бројот на пријавените кандидати.

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со стратегијата, Банката е секогаш отворена за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на својот тим, Халкбанк АД Скопје нуди одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка во референтна банка во односите со клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Силк Рoуд Банка АД Скопје

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можност за личен развој и професионален напредок.

Банката објавува оглас за вработување на:

РЕФЕРЕНТ ЗА УСОГЛАСУВАЊЕ СО ПРОПИСИ

во Служба за правни работи,
усогласување со прописи и информативна сигурност (more…)

Продолжи со читање

Популарно