Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Триглав Осигурување Живот

Објавено

на

Триглав Осигурување Живот АД Скопје има потреба од следната работна позиција:

СОВЕТНИК ЗА ПРОДАЖБА

Работни задачи и одговорности:

  • Реализација на планот на продажба преку посета на клиенти, склучување и продажба на осигурување на живот
  • Стручно усовршување, посета на обуки за дополнување на знаењето во земјата и странство
  • Обновување и зголемување на сопственото портфолио на осигурување
  • Грижа за сигурна иднина и живот со насмевка

Компанијата очекува:

  • Високо или средно образование од економска или сродна област
  • Возачка дозвола Б категорија  и поседување сопствено возило е задолжително
  • Одлични комуникациски, организациски и презентациски вештини
  • Амбициозност и желба за учење
  • Самоиницијативност, проактивност, одговорност и насоченост кон остварување на продажни резултати

Работниот однос со полно работно време за оваа позиција се заснова на определено време од 6 месеци.

​Кратка биографија (CV), мотивациско писмо и останати документи (потврди, сертификати и стекнати лиценци), испратете на адреса:,,бул.8-ми Септември бр.16, Скопје или на емаил: vrabotuvanje@triglav.mk, не подоцна од 18.01.2021 година.

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на Штедилница Можности и ве интересира кредитирање и финансии, компанијата вработува: (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Кроација осигурување АД Друштво за осигурување на живот Скопје

Објавено

на

Врз основа на член 22 став 2. и член 23. став 2. од Законот за работни односи, Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на Живот со седиште на Ул. Костурски Херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 18.01.2021 година распишува:

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
КООРДИНАТОР ЗА УПРАВУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ЗАСТАПНИЧКА МРЕЖА
(more…)

Продолжи со читање

Компании

Стратешкиот чешки инвеститор Групацијата АРИКОМА, најавува продолжување на инвестициите во ИТ експерти во Северна Македонија

Објавено

на

На денешната прес-конференција присуствуваа претседателот на Владата на Република Северна Македонија, г. Зоран Заев, амбасадорот на Република Чешка во Република Северна Македонија, НЕ Мирослав Томан, и новата странска инвестиција во земјата – акцизицијата на компанијата „Сеавус“ од страна на чешката Групација АРИКОМА, дел од ККЦГ Групацијата, која беше претставена од страна на Михал Томанек, директор за инвестиции одговорен за ИТ на Групацијата АРИКОМА, како и Игор Лештар, претседател на одбор на Групацијата „Сеавус“. (more…)

Продолжи со читање

Популарно