Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Таргет Груп Доо Скопје

Објавено

на

Друштвото за трговија и услуги ТАРГЕТ ГРУП ДОО Скопје, компанија за бизнис информации објавува:

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
НА 2 (две) ЛИЦА НА ПОЗИЦИЈА АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Доколку имаш убедлив продажен пристап и внимание за потребите на клиентите, одлични комуникациски вештини и самодоверба, Таргет Груп нуди работа во млада и динамична работна околина, можност за остварување на твоите идеи, знаења, вештини и редовно вработување.

Компанијата бара:

  • Одлични комуникациски и продажни вештини;
  • Ентузијазам, проактивност и ажурност;
  • Солидни интерперсонални вештини и подготвеност за работа во тим;
  • Работно познавање на компјутери;
  • Иницијативност и насоченост кон резултати.

Договорот за вработување вклучува фиксна нето плата + бонуси и награди од остварени таргети.

Дневното работно време за наведената позиција е 8 часа, со почеток од 8:30 до 16:30 часот. Неделното работно време е од понеделник до петок.

Заинтересираните кандидати треба да испратат своја биографија, со назив “ВРАБОТУВАЊЕ” на vrabotuvanje@targetgroup.mk, најдоцна до 20.11.2019 година.

Кандидатите кои ги исполнуваат условите и ќе влезат во потесниот круг на селекција, ќе бидат дополнително исконтактирани и повикани на интервју

Компании

Ванчо Чифлиганец и Адора ќе добијат енормни 3,1 милиони евра дивиденда од Комерцијална банка!

Објавено

на

Во периодот од 01.01-31.12.2021 година Комерцијална банка АД Скопје од своето работење оствари добивка пред оданочување во износ од 2.504,6 милиони денари наспроти 2.067,1 милиони денари во 2020 година, што претставува пораст од 21,2%. Планираната добивка за анализираниот период е реализирана со 127,1%. Данокот на добивка во 2021 година изнесува 200,3 милиони денари, а нето-добивката за годината изнесува 2.304,3 милиони денари, или 20,5% повеќе во однос на минатата година. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ ЖИВОТ АД. СКОПЈЕ

Објавено

на

Триглав осигурување Живот АД Скопје објавува оглас за пополнување на 1 (едно) работно место: (more…)

Продолжи со читање

Компании

Македонско кредитно биро – основа за сигурен бизнис

Објавено

на

Досегашното искуство на деловното работење кај нас, покажува дека фирмите најчесто се соочуваат со недоволно познавање на ликвидноста на бизнис – партнерите со кои соработуваат, како и со нивното подмирување на финансиските обврски, наплатата на побарувањата и уште со ред други неизвесности. (more…)

Продолжи со читање


Популарно