Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска Банка АД – Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција:

АДМИНИСТРАТОР НА КАРТИЧЕН СИСТЕМ
СЕКТОР за ИТ

Работното место опфаќа:

 • Администрација и одржување на картичен систем, мрежа на банкомати и централно управување со ПОС терминали
 • Администрација на правата на пристап кон картичниот систем
 • Имплементирање и одржување на безбедноста на картичниот систем
 • Решавање на проблеми при работата на апликациите и базите на податоци во картичниот систем
 • Мониторинг, контрола и оптимизација на перформансите на картичниот систем

Потребни квалификации:

 • Познавање на Unix / Linux оперативни системи
 • Познавање на бази на податоци
 • Познавање на компјутерски мрежи и сигурност на информативни системи
 • Познавање на систем мониторинг, процес на решавање на инциденти и проблеми, тјунирање на перформанси на системи
 • Познавање на картични системи, банкомати и POS уреди ќе се смета за предност
 • Завршено соодветно високо образование
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Работно искуство од најмалку 3 години во областа

Работата е со полно работно време, 40 часа неделно. Банката исплатува додатоци и надоместоци од работен однос согласно законските прописи и нуди динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можности за професионален напредок.

Кратка биографија може да се достави онлајн на: www.stb.com.mk/kariera-vo-sb, преку e-mail до: human.resources@stb.com.mk, или во седиштето на Банката на ул. 11 Октомври, бр. 7, 1000 Скопје со назнака за кое работно место се аплицира. Лице за контакт: Даниела Радевска, тел.02/3295-277.

Банката ќе изврши избор во законскиот рок, согласно бројот на пријавени кандидати.

Селектираните кандидати ќе бидат известени и повикани на интервју.

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во
работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

Ако твојата желба е работа во динамична работна атмосфера со беспрекорни колеги и одлични услови за развој, пријави се на огласот и придружи се кон успешниот тим на професионалци на УНИБанка АД Скопје.

(more…)

Продолжи со читање


Популарно