Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

топанска Банка АД Скопје, членка на  НБГ – најголемата финансиска групација  во Југоисточна Европа објавува:

О Г Л А С

За прием на работник на работно место

Администратор на картичен систем во Сектор за информатичка технологија

Притоа, кандидатот треба да ги исполнува следните квалификации:

 • Познавање на Unix / Linux оперативни системи
 • Познавање на бази на податоци
 • Познавање на компјутерски мрежи
 • Познавање на сигурност на информативни системи
 • Познавање на систем мониторинг, процес на решавање на инциденти и проблеми, тјунирање на перформанси на системи
 • Познавање на работата на картични системи, банкомати и POS уреди ќе се смета за предност
 • ВСП – факултет за информатичка технологија или електротехника
 • Најмалку 2 години работно искуство
 • Одлично познавање на англиски јазик

Доплнително, кандидатот треба да ги поседува следните лични карактеристики:

 • Комуникативна и динамична личност со способност за преземање на иницијативи
 • Тимски дух, позитивен став  и однесување
 • Способност за работа под притисок, справување со стрес и извршување повеќе работи истовремено во кратки временски рокови
 • Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето
 • Висок личен интегритет, деловен и професионален однос

Предвидено е работно време од 8 часа дневно или 40 часа неделно. Работното време е со почеток од 8.00 до 9.00 часот и крај од 16.00 до 17.00 часот. Банката нуди динамична, квалитетна и пријатна работна средина, дополнителна обука и можности за стручно усовршување и професионален напредок на своите вработени.

Вашето CV (кратка биографија) на англиски и македонски јазик да го доставите најдоцна до 23.04.2021 година, онлајн преку апликацијата за пројавување интерес, преку e-mail: human.resources@stb.com.mk, или во седиштето на Банката на ул. 11 Октомври, бр. 7, 1000 Скопје со назнака за кое работно место аплицирате.

Банката ќе изврши избор во законскиот рок, согласно бројот на пријавени кандидати.

Само селектираните кандидати ќе бидат известени и повикани на интервју.

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје вработува 1 (еден) извршител на позиција Помлад соработник во експозитурата на Комерцијална банка АД Скопје во Македонски Брод, на определено работно време од 12 месеци, со можност за продолжување на Договорот за вработување. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање


Популарно