Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска Банка АД – Скопје за своите потреби објавува оглас за вработување на:

Оператор во Сектор за информатичка технологија

Работното место ги опфаќа следните активности:
•    Мониторирање на системи
•    Обезбедување на help-desk поддршка
•    Мониторирање и поддршка на банкомати
•    Администрирање на кориснички профили
•    Спроведување на системски обработки
•    Контрола на опремата и активностите во дата центарот

Кандидатот треба да ги исполнува следните квалификации:
•    Одлично познавање на работа со компјутери и Windows оперативен систем
•    Искуство со ИТ help-desk поддршка, мониторирање на системи, решавање и ескалација на инциденти
•    Основно познавање на Unix или Linux оперативни системи
•    Основно познавање на компјутерски мрежи и сигурност на информациони системи
•    Завршено високо образование, пожелно информатичка технологија, електротехника, машински, или друг технички факултет
•    Одлично познавање на англиски јазик
•    Работно искуство од најмалку 3 години во областа

Лични карактеристики:
•    Комуникативна и динамична личност со способност за преземање на иницијативи
•    Тимски дух, позитивен став  и однесување
•    Способност за работа под притисок, справување со стрес и извршување повеќе работи истовремено во кратки временски рокови
•    Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето
•    Висок личен интегритет, деловен и професионален однос

Банката обезбедува плата во месечен нето износ од 30.000,00МКД.

Работното време е 8 часа дневно или 40 часа неделно и распоред на работата во три смени, во текот на целата недела, а почетокот и крајот на работното време се утврдуваат со план за сменско работење во согласност со одлука на Банката. Банката исплатува додатоци и надоместоци од работен однос согласно законските прописи.

Стопанска Банка АД – Скопје нуди динамична, квалитетна и пријатна работна средина и можности за професионален напредок на своите вработени.

Доколку сте заинтересирани и квалификувани за наведената позиција, аплицирајте со поднесување на Вашето CV (кратка биографија) на англиски и македонски јазик онлајн преку следниот линк:

Ве молиме Вашето CV (кратка биографија) на англиски и македонски јазик да го доставите онлајн преку  веб страница на Банката со назнака за кое работно место аплицирате, најдоцна до 19.05.2020 година.

Лице за контакт, Даниела Радевска, тел.02/3295-277.

Банката ќе изврши избор во законскиот рок, согласно бројот на пријавени кандидати.

Само селектираните кандидати ќе бидат известени и повикани на интервју.

Банки

Oглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје вработува 1 (еден) извршител на позиција Самостоен стручен соработник за проценка на имот и опрема на определено време од 12 месеци, со можност за продолжување на Договорот за вработување. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување на едно лице на работна позиција Референт за картично работење. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје вработува 4 (четири) извршители на позиција – Помлад соработник – благајник во Скопје, на определено работно време од 12 месеци, со можност за продолжување на Договорот за вработување. (more…)

Продолжи со читање

Популарно