Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД Скопје објавува

ОГЛАС

за вработување на работник на работно место Инженер во Дирекција за проценки и техничка поддршка (1 работно место)

Врши проверка на сопственичка и техничка документација за недвижен имот, предмет на проценка. Врши теренски увид на лице место на недвижниот имот, регистрира податоци за имотот кој е предмет на проценка и обезбедува фото документација од истиот. Го следи и анализира локалниот пазар на недвижен имот и подготвува извештаи за проценка на недвижен имот.

Кандидатот треба да ги исполнува следните квалификации:

– Дипломиран градежен инженер;

– Со или без работно искуство во областа;

– Активно познавање на англиски јазик;

– Познавање на работа со компјутери;

– Возачка дозвола од Б категорија.

Лични карактеристики:

  • Динамична личност со способност за преземање на иницијативи;
  • Способност за работа под притисок, справување со стрес и извршување повеќе работи истовремено во кратки временски рокови;
  • Одлични организациски и комуникациски вештини;
  • Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето;
  • Висок личен интегритет, деловен и професионален однос.

Банката обезбедува основна плата во месечен нето износ од 25.000,00 МКД.

Работното време е 8 часа дневно или 40 часа неделно. Почетокот и крајот на работното време се утврдува со одлука на Банката. Банката нуди динамична, квалитетна и пријатна работна средина, дополнителна обука и можности за стручно усовршување и професионален напредок на своите вработени.

Ве молиме да ја пополните апликацијата на интернет страницата на Банката http://www.stb.com.mk/kariera-vo-sb или Вашето CV (кратка биографија) на македонски или англиски јазик да го доставите во седиштето на Банката на ул. 11 Октомври, бр. 7, 1000 Скопје, со назнака за кое работно место аплицирате, најдоцна до 11.06.2018година. Лице за контакт Даниела Радевска, тел. 02/3295- 277.

Банката ќе изврши избор во законскиот рок, во зависност од бројот на пријавени кандидати.

Само селектираните кандидати ќе бидат известени и повикани на интервју.

Повеќе

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

The ProCredit group is made up of socially responsible banks in developing countries and transition economies. ProCredit positions itself as the “house bank” for small and medium enterprises (SMEs) and for private inpiduals wishing to save and conduct their banking business on a fair and transparent basis. In this way the group strives to promote the segments of the population that contribute most to economic and social development.

To strengthen our capacities in the Group Operational Risk team, ProCredit Holding (Germany) is seeking to hire a dedicated, responsible and qualified applicant based in Skopje:

TRAINEE/SPECIALIST IN OPERATIONAL RISK MANAGEMENT

(more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје објавува оглас за вработување на:

РЕФЕРЕНТ ЗА ОДНОСИ СО КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

(more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка АД Скопје во референтна банка во односите со клиентите. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange