Connect with us

Компании

Оглас за вработување во СН Осигурителен брокер АД Битола

Објавено

на

Бидете дел од најбрзорастечко брокерско друштво во секторот на осигурување – СН Осигурителен брокер АД Битола.

Позитивните резултати, што СН Осигурителен Брокер АД Битола ги постигнува години наназад, од 2014 па се до оваа тековна 2020 година се одраз на експертизата и балансираното управување со фирмата, посветеноста и придонесот на нашиот тим е главната причина за нашиот успех. Пријатната и пријателска атмосфера која што владее меѓу нашиот тим и тимското целење кон тоа да им ги нудиме на клиентите најдобрите и најповолните услуги на најдобар можен начин е она што го согледуваат клиентите во СН Осигурителен Брокер АД Битола.

Доколку сметате дека можете да допринесете и да станете дел од успешниот тим на СН Осигурителен брокер АД Битола, а притоа ги имате квалификациите што се наведени подолу, АПЛИЦИРАЈТЕ! 

СН Осигурителен брокер АД Битола има потреба за засновање на работен однос на следното работнo местo:​

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА ПРОДАЖБА
(5 отворени позиции)

​Реон: Oхрид, Неготино, Гевгелија, Кавадарци и Македонски Брод

Како Стручен соработник за продажба кандидатите потребно е да имаат:

 • Стручниот соработник за директна продажба треба да го познава пазарот на осигурување во Република Северна Македонија;
 • Бара и придобива нови клиенти;
 • Врши продажба на полиси за различни видови на класи на осигурување;
 • Врши теренско организирање на работата;
 • Врши анализа на портфолио за правни лица;
 • Дава поддршка и помага на осигуреникот околу остварување на своите права од осигурување и се грижи за навремена наплата на премијата на осигурување;
 • Ги обновува постојните полиси за осигурување;
 • Одржува контакти со клиентите и ги известува за сите значајни промени во Друштвото;
 • Води прецизна евиденција за склучените договори за осигурување и преземените активности во тој дел;
 • Должен е да се обучува за ефикасно извршување на работните задачи на работното место.

Потребни квалификации:

 • Висока стручна подготовка (ВСС) ќе се смета за предност;
 • Работно искуство во осигурување-  директна продажба од минимум 1 година;
 • Поседување на брокерска лиценца ќе се смета за предност;
 • Работно познавање во MS Office;
 • Чувство за однос со клиенти;
 • Развиени организациски способности;
 • Возачка дозвола Б категорија.

Услови и бенифиции:

 • Загарантирана бруто-плата;
 • Полно работно време од 40 часа неделно;
 • Договор на определено време од 3 месеци со можност за продолжување на договорот на наопределено време.

Бидете дел од тимот на СН Осигурителен брокер и придонесете во проширувањето на компанијата која е една од најуспешните компании во областа на осигурувањето во Македонија!

Вашата кратка биографија (CV) испратете ја на: kariera@snbroker.mk со НАЗНАКА за работна позиција и реон во кој аплицирате.

Огласот ќе биде активен до 14.07.2020 година.

Напомена: Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе бидат избрани во потесен круг.

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Winner Consulting & Accounting

Објавено

на

Winner Consulting & Accounting е нова фирма која што се занимава со водење на сметководство на мали, средни и големи компании, даночни советувања, финансиски совети, контрола и внатрешна ревизија, обуки за основно сметководство, напредно сметководство, изготвување на финансиски извештаи и анализа. (more…)

Продолжи со читање

Популарно