Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Компании

Оглас за вработување во Скопје Еаст Гате СЕГ

Објавено

на

„Скопје Еаст Гате СЕГ“ дел од „Балфин“ групацијата е мултифункционален комплекс кој е спој на трговски центар, резиденцијален комплекс и канцелариски парк, на површина од 152.000 квадратни метри. Поради проширување на одделот за финансии компанијата бара искусни, амбициозни, аналитични, проактивни кандидати за отворена позиција

МЕНАЏЕР ЗА ФИНАНСИСКО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Потребни квалификации, вештини и личен профил:

 • Универзитетско образование од областа економија и финансии
 • Претходно работно искуство од  минимум 3 години на слична позиција
 • Предност ќе имаат кандидатите со искуство во ревизорска компанија, како и лиценца за овластен ревизор
 • Пожелно е искуство во сметководствен програм Pantheon
 • Искуство со финансиско известување, буџетирње и предвиудување
 • Познавања од областа на сметководството и финансиите
 • Одлично познавање на работа во MS Office и Internet
 • Одлично познавање на англискиот јазик (усно и писмено)
 • Независност и самостојност во извршување на работните обврски
 • Високо ниво на аналитички вештини, расудување и вештини за идентификување детали на база на податоци и документација
 • Познавања од областа на сметководството и финансиите
 • Систематичност, организираност, иницијативност
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија

Одговорности и работни задачи:

 • Изработка на извештаи/анализи за сите материјално-финансиски промени и трансакции во компанијата во согласност со сметководствената политика и законската регулатива
 • Изработка на извештаи/анализи за сите материјално-финансиски промени и трансакции во компанијата во согласност со Групациските политики и процедури
 • Идентификување на неправилностите во работењето и препорака на мерки за отфрлање на ризикот и заштеда на трошоците
 • Почитување и изготвување на интерните правила и процедури на работење
 • Спроведување на интерни контроли за примена на воспоставените процедури од страна на вработените во компанијата
 • Обезбедување објективни совети и насоки за вработените во Сметководство и Финансии
 • Книжење во компјутерскиот/сметководствениот програм на компанијата, како и контрола на аналитички картици поврзани со прокнижени документи
 • Вршење сродни работи
 • Надзор на други соработници

Работни услови:

 • Компензација во согласност со искуството и работните обврски
 • Ресурсите за работа се обезбедени од страна на работодавачот
 • Работа во динамична интернационална средина, со амбициозен и професионален тим

Доколку сакате да станете дел од една од најголемите инвестициски групации во регионот и да работите на овој возбудлив проект, доставете ја вашата кратка биографија и мотивационо писмо на емаил contact@eastgate.mk.

Огласот е активен до 12.12.2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат бараните услови ќе бидат контактирани за понатамошна селекција

Компании

Оглас за вработување во Балфин Груп

Објавено

на

„Скопје Еаст Гате СЕГ“ дел од „Балфин“ групацијата е мултифункционален комплекс кој е спој на трговски центар, резиденцијален комплекс и канцелариски парк, на површина од 152.000 квадратни метри. Поради проширување на одделот за финансии компанијата бара искусни, амбициозни, аналитични, проактивни кандидати за отворена позиција

ФИНАНСИСКИ КОНТРОЛОР (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

ТИГО Фајнанс е водечка финтек компанија во регионот која обезбедува обсег на финансиски услуги. Врз основа на докажаното искуство и достигнувања во индустријата со седиште во Скопје, компанијата има за цел да понуди микрофинансиски услуги на физички лица на наједноставен и  најбрз начин. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во АПАВЕ ГРУП

Објавено

на

АПАВЕ ГРУП е глобален лидер во своите услуги за Тестирање, Инспекција и Сертификација, чие што седиште се наоѓа во Франција, брои повеќе од 11.700 вработени на 48 локации низ светот. Компанијата има 150 години традиција во технички напредок, 34 лаборатории и центри за тестирање, како и 170 тренинг центри кои им овозможуваат на вработените да се стекнат со потребните знаења и вештини и да одговорат на барањата на повеќе од 200.000 интернационални клиенти. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange