Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.

Банката вработува РЕФЕРЕНТ ЗА КАРТИЧНО РАБОТЕЊЕ во Служба за картички.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните обврски:

 • Управување со оперативните прашања поврзани со кредитните и дебитните картички
 • Поддршка за експозитурите и комуникација со клиентите во однос на оперативното работење, проблеми и поплаките од клиентите, оспорување на лажни трансакции
 • Водење и следење на сметководствена евиденција на картичките
 • Анализа на пазарот во делот на картичното работење
 • Предлози за унапредување на процедурите и процесите во службата

Избраниот кандидат треба да поседува:

 • Универзитетска диплома во областа на економија, финансии, банкарство
 • Најмалку 1 година банкарско искуство во картично работење
 • Одлично познавање на MS Office (Word, Excel, Power Point)
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Добри организациски, комуникациски и аналитички вештини
 • Внимание кон детали
 • Иницијативност

Работното време е 8 часа дневно, односно 40 часа неделно, од понеделник до петок.

Заинтересираните кандидати своето CV заедно со мотивациско писмо на македонски јазик може да ги достават на: hr@silkroadbank.com.mk со назнака за “Референт за картично работење во Служба за картички” најдоцна до 15.11.2021 година.

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 лицe за работно место Соработник за возен парк и одржување на возила и имот во Дирекцијата за административна подршка во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на две лица на работно место Соработник за клиентска услуга во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање


Популарно