Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.

Банката вработува РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОЦЕНА НА НЕДВИЖЕН ИМОТ во Служба за имот, архива и набавки.

Кандидатот треба да ги исполнува следните обврски:

 • Врши процена на пазарна вредност на недвижен имот понуден како обезбедување за кредитите (колатерал), за продажба, купување или изнајмување од страна на Банката;
 • Врши активности поврзани со доделување, контрола и централизирано постапување на извештаи за процена на недвижен имот во соработка со надворешни проценители;
 • Врши репроцена на заложениот имот во Банката на периодична основа;
 • Води точна и навремена евиденција за сите извештаи на недвижниот имот на клиентите на Банката.

Избраниот кандидат треба да поседува:

 • Универзитетска диплома од областа на градежништво / архитектура ќе се смета за предност;
 • Уверение за положен испит за проценувач од област на недвижен имот;
 • 1-3 години работно искуство во областа се смета за предност;
 • Добро познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office (Word, Excel, Power Point);
 • Возачка дозвола од Б категорија;
 • Напредно познавање на регулативата од областа на процена на недвижен имот.

Работното време е 8 часа дневно, односно 40 часа неделно, од понеделник до петок.

Заинтересираните кандидати своето CV заедно со мотивациско писмо на македонски јазик може да ги достават на: hr@silkroadbank.com.mk со назнака за “Референт за процена на недвижен имот” најдоцна до 15.06.2021 година.

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во
работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

Ако твојата желба е работа во динамична работна атмосфера со беспрекорни колеги и одлични услови за развој, пријави се на огласот и придружи се кон успешниот тим на професионалци на УНИБанка АД Скопје.

(more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање


Популарно