Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. 

Банката вработува БАНКАРСКИ СЛУЖБЕНИК / БЛАГАЈНИК ВО ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА и ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните квалификации:

 • Најмалку средно образование, по можност универзитетска диплома
 • Врши управување со готовина, броење, подготовка на пакети и верификација на соодветната документација
 • Ги имплементира сите пропишани мерки за безбедност, за секое движење и управување со готовина
 • Врши сметководствена евиденција поврзана со неговите активности
 • Ги информира Раководителот на експозитурата или неговата замена и Службата за мрежа на експозитурата во врска со секоја разлика во готовината и оштетени или фалксификувани банкноти.
 • Врши усогласување со сите интерни и надворешни правила и процедури кои се однесуваат на работењето во централниот трезор
 • Врши вкрстена продажба на банкарските производи

Избраниот кандидат треба да поседува:

 • Добри организациски вештини
 • Високо ниво на комуникациски вештини
 • Можност за самостојна работа
 • Флексибилност

Работното време е 8 часа дневно, односно 40 часа неделно, од понеделник до петок.

Заинтересираните кандидати своето CV заедно со мотивациско писмо може да ги достават на contact@silkroadbank.com.mk, најдоцна до 18.03.2019 година.

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на имплементацијата на висококвалитетни стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на имплементацијата на висококвалитетни стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје отвори оглас за вработување на помлад соработник за платен промет во земјата и работа со население, во Одделение за платен промет во земјата и работа со население, Комерцијална банка АД Скопје-Филијала Кочани, 1 (еден) извршител на определено работно време од 12 месеци, со можност за продолжување на Договорот за вработување. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange