Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Саник Инженеринг

Објавено

на

Саник Инженеринг е компанија посветена на креирање и создавање на урбани и функционални станбени и деловни простори со уникатен дизајн…
Тимот на Саник Инженеринг од професионални и искусни архитекти при осмислувањето на објектите секогаш е инспириран и ги става во фокус желбите и потребите на купувачите.

Компанијата постојано се стреми кон иднината, ги следи светските трендови во градежништвото и архитектурата. Препознатлива е по квалитетот кој го создава со примена на современи стандарди и технологии во изградбата.

Успешните проекти влеваат доверба кај клиентите преку создавање на трајни вредности за идни генерации.

Саник Инженеринг има потреба од следната работна позиција

СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации:

 • Економски Факултет, сметководство и ревизија ќе се смета за предност
 • Активно познавање на актуелната сметководствена регулатива и следење на сметководствени стандарди
 • Одлично познавање на Excel
 • Работно искуство со материјално и сметководствено работење и искуство со работа на сметководствениот програм PANTHEON ќе се смета за предност
 • Познавање на Англиски јазик

Основни задачи и одговорности:

 • Водење на материјално и финансиско сметководство
 • Книжење на влезни и излезни фактури
 • Комуникација со клиенти во делот на финансиските прашања
 • Изработка на фактури за клиенти
 • Книжење на изводи

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Подготвеност за индивидуална и тимска работа
 • Посветеност за точноста

Компанијата нуди:

 • Редовни месечни примања к-15 и бонуси
 • ​Пријатна работна атмосфера

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија со назнака за позицијата, на емаил: sanik@sanik.mkнајдоцна до 22.06.2020 година.

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во СН Осигурителен брокер АД Битола

Објавено

на

Бидете дел од најбрзорастечко брокерско друштво во секторот на осигурување – СН Осигурителен брокер АД Битола. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно