Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Сава Осигурување а.д. Скопје

Објавено

на

САВА осигурување а.д. Скопје ви нуди единствена можност да станете дел од продажниот тим, независно од вашето претходно искуство и  за таа цел објавува

ОГЛАС ЗА АГЕНТ ВО СЕКТОР ЗА ПРОДАЖБА (2 извршители)

Компанијата вложува во кандидатите, во нивната едукација и личен развој.

Потребни квалификации:
– Завршено ССС
– Познавање на работа со компјутер
– Желба за работа во динамичен тим
– Проактивност
– Спремност за решавање за тимска работа

Услови за работа:
– Избраните кандидати ќе работат со неполно работно време 4 часа дневно или вкупно 20 часа неделно од 09:00 до 13:00 часот
– Кандидатите имаат можност за неограничена заработувачка, притоа без разлика на исполнување на таргетот, се исплатува основна нето плата од 6.000,00 денари
– Секој кандидат е должен да ја организира работата согласно тимот, како и таргетите кои му се зададени во текот на работното време

Потребна документација:
CV и кратко мотивациско писмо

Контактирајте не уште денес на следниот начин: е-маил dokumenti@sava.mk или на адреса ул.Загребска 28А, САВА осигурување, а.д. Скопје – Сектор за општи и правни работи, со нагласување ,,ЗА ОГЛАС ЗА АГЕНТ ВО СЕКТОР ЗА ПРОДАЖБА,,.

Рокот за пријавување е 5 дена од последниот ден на објавата на огласот, а по неговото завршување ќе биде извршен избор во законскиот рок во зависност од бројот на пријавени кандидати.

Компании

Кроациа Осигурување АД вработува!

Објавено

на

Поради зголемен обем на работење и со цел да ангажирање на квалитетни професионалци кој ќе добијат шанса за докажување преку работа, да напредуваат во својата кариера Кроациа Осигурување АД распиша

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
КООРДИНАТОРИ ЗА УПРАВУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ЗАСТАПНИЧКА МРЕЖА
за регион Струга – Охрид, Велес, Струмица, Куманово и Битола (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Штедилница Можности вработува службеници за односи со клиенти во експозитурата на Штедилницата во Велес–1 (еден) службеник. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на Живот

Објавено

на

Врз основа на член 22 став 2. и член 23. став 2. од Законот за работни односи, Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на Живот со седиште на Ул. Костурски херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 11.04.2018 година распишува:  (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250
[ccpw id="39761"]

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange