Connect with us

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Продолжете да се развивате со ПроКредит Банка, ако се идентификувате со целите и етичките вредности на нашата компанија, и сте љубопитни за другите земји и култури.

 

ПроКредит Банка вработува:

Стручен за Информатичка Технологија – Систем Администратор во Централната Управа во Скопје

Потребни вештини/знаење:

– Завршено високо образование во областа на информатичка технологија
– Microsoft Windows Server 2008/ 2012
– Microsoft Active Directory, Group Policy
– Microsoft Terminal Services
– Microsoft Network Services(DHCP, DNS, …)
– Microsoft Exchange 2010
– Познавање на Storage Area Network и сервер технологии
– Одлично познавање на англиски јазик
– Одлични комуникациски способности
– Способност за тимска работа
– Способност за решавање проблеми
– Можност за одговорно работење без надзор од претпоставен
– Одлични интерперсонални способности, со можност за лесна и ефикасна комуникација со колегите на сите нивоа
– Кандидати со релевантно искуство ќе имаат предност

Стручен за Информатичка технологија за подршка на апликации и развој во Централната Управа во Скопје

Потребни вештини/знаење:

– Завршено високо образование во областа на информатичка технологија
– Познавање на .NET технологии (C#, VB)
– Познавање на MS SQL Server 2008/2012 бази на податоци
– Познавање на MS SQL Reporting Services 2008/ 2012
– Одлично познавање на англиски јазик
– Одлични комуникациски способности
– Способност за тимска работа
– Способност за самостојно решавање проблеми
– Можност за одговорно работење без надзор од претпоставен
– Одлични интерперсонални способности, со можност за лесна и ефикасна комуникација со колегите на сите нивоа
– Релевантно работно искуство во ИТ област ќе се смета за предност

АПЛИЦИРАЈТЕ!

Со пополнување на електронската пријава во делот за кариера не подоцна од 28.02.2017 година.

Вашата апликација треба јасно да покаже, зошто токму Вие одговарате за оваа работа. Воедно задолжително во електронската пријава во делот за мотивациско писмо треба да ги наведете Вашите амбиции за аплицирање, а кои ќе бидат во релација со содржината од нашата меѓународна веб страна (www.procredit-holding.com) и веб страната на нашата банка (www.procreditbank.com.mk).

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни.

Бидете информирани дека само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани и поканети во следните фази на регрутирање. Процесот на избор на кандидат, ќе се изврши во рок од 45 дена по истекот на рокот за пријавување.

 

Огласот е отворен до 28.02.2017 година.

 

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на две лица на работно место Соработник за клиентска услуга во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање


Популарно