Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

ПроКредит Банка вработува Стручен соработник за развој на апликации во сектор за информатичка технологија во Централната Управа во Скопје.

Продолжете да се развивате со ПроКредит Банка

Ако се идентификувате со целите и етичките вредности на Банката, и сте љубопитни за другите земји и култури

ПроКредит Банка вработува:

Стручен за развој на апликации во сектор за информатичка
технологија во Централната Управа во Скопје

Потребни вештини/знаење:

 • Работно искуство во областа – компјутерско програмирање и
  бази на податоци:
  – SQL server 2012, 2014, 2016
  – CW.NET
 • Завршено високо образование
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Способност за тимска работа и работа под притисок со крајни рокови
 • Способност за решавање проблеми и можност за самостојно работење без надзор од претпоставен
 • Одлични интерперсонални способности, со можност за лесна и ефикасна комуникација на сите нивоа

АПЛИЦИРАЈТЕ!

Аплицирајте со испраќање на кратка биографија и мотивационо писмо на Job@procreditbank.com.mk, не подоцна од 10.02.2019 година.

Вашата апликација треба јасно да покаже, зошто токму Вие одговарате за оваа работа. Воедно во делот за мотивациско писмо треба да ги наведете Вашите амбиции за аплицирање, а кои ќе бидат во релација со содржината од меѓународната веб страна на Банката (www.procredit-holding.com) и веб страната на ПроКредит банка (www.procreditbank.com.mk).

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни.

Бидете информирани дека само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани и поканети во следните фази на регрутирање. Процесот на избор на кандидат, ќе се изврши во рок од 45/90/120 дена по истекот на рокот за пријавување.

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Искористете ја можноста за кариерен напредок, аплицирајте за позицијата „Помлад стручен соработник за население“ и станете дел од тимот на Шпаркасе Банка Македонија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за практична работа во ПроКредит Банка во Битола

Објавено

на

ПроКредит Банка објавува оглас за практична работа во Битола. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за практична работа во Сектор за информатичка технологија во ПроКредит Банка

Објавено

на

ПроКредит Банка објавува оглас за практична работа во Сектор за информатичка технологија во Централната управа – Скопје. (more…)

Продолжи со читање
Unibanka_banner_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange