Connect with us

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Working experience is not mandatory.

Candidates should:
• know English fluently
• love dynamic job and be full of energy
• have university degree with all educational backgrounds

ProCredit offers:
• job position and professional development in the only German Bank in Macedonia
• training process organized abroad in the first 4 months of working contract
• dynamic and proactive working environment

Process of selection:
• Mathematical and logical test
• Group and inpidual interview
• Two week focus session
• Working contract

Become proactive banker in ProCredit and work in modern digital bank!

Read more about our selection process: www.procreditbank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка Сосиете Женерал

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите со клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк А.Д. Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со нашата стратегија, ние сме секогаш отворени за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на нашиот тим им нудиме одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Капитал Банка

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 лице на работна позиција: (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange