Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Доколку се идентификувате со целите и етичките вредности на ПроКредит Банка, сте амбициозни и посветени индивидуи кои што сакаат да се надоградуваат во повеќе области, аплицирајте за Советник за продажба.

ПроКредит Банка објавува оглас за вработување на

Советник за продажба

Потребни вештини/знаење:

  • Завршено високо образование од областа на економијата или друго високо образование
  • Работно искуство во продажба со бизнис клиенти од минимум 3 години
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Способност за индивидуалнo и самостојно извршување на работните задачи, како и способност за самостојно донесување на одлуки
  • Аналитички способности

Почетна нето плата: од 30.000,00 денари

Аплицирајте со испраќање на кратка биографија и мотивационо писмо, не подоцна од 28.05.2018 година.

Вашата апликација треба јасно да покаже, зошто токму Вие одговарате за оваа работа. Во делот за мотивациско писмо наведете ги Вашите амбиции за аплицирање. Дополнително во мотивациското писмо истакнете што е она што ви оставило впечаток во релација со содржината од меѓународна веб страна  (www.procredit-holding.com) и веб страната на ПроКредит Банка (www.procreditbank.com.mk).

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни.

Бидете информирани дека само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани и поканети во следните фази на регрутирање. Процесот на избор на кандидат, ќе се изврши во рок од 90 дена по истекот на рокот за пријавување.

Бидете ПРОактивен советник за продажба во ПроКредит Банка и работете во модерна дигитална банка!

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

The ProCredit group is made up of socially responsible banks in developing countries and transition economies. ProCredit positions itself as the “house bank” for small and medium enterprises (SMEs) and for private inpiduals wishing to save and conduct their banking business on a fair and transparent basis. In this way the group strives to promote the segments of the population that contribute most to economic and social development.

To strengthen our capacities in the Group Operational Risk team, ProCredit Holding (Germany) is seeking to hire a dedicated, responsible and qualified applicant based in Skopje:

TRAINEE/SPECIALIST IN OPERATIONAL RISK MANAGEMENT

(more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје објавува оглас за вработување на:

РЕФЕРЕНТ ЗА ОДНОСИ СО КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

(more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка АД Скопје во референтна банка во односите со клиентите. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange