Connect with us

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Ако се идентификувате со целите и етичките вредности на ПроКредит Банка и сте љубопитни за другите земји и култури

ПроКредит Банка вработува:
Стручен во оддел за управување со информативен систем

Потребни вештини/знаења/одговорности: 

  • Познавање на SQL за работа со бази на податоци (вадење, трансформација и визуелизација)
  • Разбирање на работа со релациони бази на податоци
  • Аналитички способности за обработка на податоци и развој на дата модели
  • Разбирање на банкарско работење ќе се смета за предност
  • Познавање на Microsoft Visual Studio ќе се смета за предност
  • Познавање на Microsoft PowerBi ќе се смета за предност
  • Завршено високо образование и одлично познавање на англиски јазик
  • Способност за тимска работа и интерперсонални способности, со можност за лесна и ефикасна комуникација со колегите на сите нивоа

АПЛИЦИРАЈТЕ!

Аплицирајте со испраќање на кратка биографија и мотивационо писмо на следнава емаил адреса: mkd.job@procredit-group.com, не подоцна од 15.08.2022 година.

Вашата апликација треба јасно да покаже, зошто токму Вие одговарате за оваа работа. Воедно во електронската пријава во делот за мотивациско писмо треба да ги наведете Вашите амбиции за аплицирање, а кои ќе бидат во релација со содржината од меѓународната веб страна на Банката (www.procredit-holding.com) и веб страната на ПроКредит Банка (www.pcb.mk ).

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни. 

Бидете информирани дека само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани и поканети во следните фази на регрутирање. Процесот на избор на кандидат, ќе се изврши во рок од 45 дена по истекот на рокот за пријавување.

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска Банка АД – Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање

Популарно