Connect with us

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Ако се идентификувате со целите и етичките вредности на ПроКредит Банка и сте заинтересирани за нови предизвици во динамична меѓународна и мултикултурна средина

ПроКредит Банка вработува:
Стручен во Сектор за финансии

Потребни вештини/знаења/одговорности:

  • Одговорност за изготвување на извештаи, нивна точност, и навремено доставување до различни институции
  • Задолжително е претходно искуство од минимум 3 години, на позиција која е директно поврзана со известување,  сметководство, финансии
  • Аналитички способности кои ќе бидат во насока на изготвување на анализи согласно потребите на Банката
  • Завршено високо образование, одлично познавање на англиски јазик и работа со excel
  • Способност за тимска работа, поради потреба од учество во проекти на ниво на банка или на ниво на групација
  • Комуникациски способности, кои се со останати вработени во банката, институции, ревизорски куќи, со цел непречено вршење на активностите на позицијата

АПЛИЦИРАЈТЕ!

Аплицирајте со испраќање на кратка биографија и мотивационо писмо на следнава емаил адреса mkd.job@procredit-group.com, не подоцна од 31.05.2022 година.

Вашата апликација треба јасно да покаже, зошто токму Вие одговарате за оваа работа. Воедно во електронската пријава во делот за мотивациско писмо треба да ги наведете Вашите амбиции за аплицирање, а која ќе биде во релација со содржината од меѓународната веб страна на Банката (www.procredit-holding.com) и веб страната на ПроКредит Банка (www.pcb.mk ).

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни. 

Бидете информирани дека само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани и поканети во следните фази на регрутирање. Процесот на избор на кандидат, ќе се изврши во рок од 45 дена по истекот на рокот за пријавување.

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Битола. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање


Популарно