Connect with us

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Ако се идентификувате со целите и етичките вредности на ПроКредит Банка и сте љубопитни за другите земји и култури

ПроКредит Банка вработува: 

Советник за клиенти – правни лица во експозитура во Скопје

Потребни вештини/знаење: 

  • Завршено високо образование во областа на економијата
  • Задолжително е претходно искуство на позиција која опфаќа директна работа со клиенти правни лица во друга финансиска институција (банка) од минимум 3 години
  • Одговорност за сопствено портфолио на клиенти – правни лица кои користат кредитни продукти, со континуирана потреба за зголемување на базата на клиенти преку активна аквизиција на нови клиенти
  • Освен потребата и очекувањата за зголемување на бројот на клиенти, потребно е давање на одлична услуга и добар customer care на постоечките клиенти за кои вработениот на позицијата е одговорен
  • Аналитички способности со цел обработка, анализа, како и поврзување на податоците од финансиските извештаи на правните лица во насока на изготвување на финансиска анализа
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Способност за тимска работа
  • Способност за носење на одлуки и решавање проблеми
  • Можност за одговорно работење без надзор од претпоставен
  • Одлични интерперсонални способности, со можност за лесна и ефикасна комуникација со колегите на сите нивоа.

АПЛИЦИРАЈТЕ!

Аплицирајте со испраќање на кратка биографија и мотивационо писмо на следнава емаил адреса: mkd.job@procredit-group.com, не подоцна од 30.09.2021 година.

Вашата апликација треба јасно да покаже, зошто токму Вие одговарате за оваа работа. Воедно во електронската пријава во делот за мотивациско писмо треба да ги наведете Вашите амбиции за аплицирање, а кои ќе бидат во релација со содржината од нашата меѓународна веб страна (www.procredit-holding.com) и веб страната на ПроКредит банка (www.pcb.mk).

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни. 

Бидете информирани дека само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани и поканети во следните фази на регрутирање. Процесот на избор на кандидат, ќе се изврши во рок од 45 дена по истекот на рокот за пријавување.

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна Кооперативна Банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје вработува две лица во Дирекцијата за информатички технологии на работно место Соработник за корисничка и техничка поддршка. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, вработува лица на работно место Соработник за клиентска услуга за Експозитура Куманово. (more…)

Продолжи со читање

Популарно