Connect with us

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

ПроКредит Банка за своите потреби објавува

ОГЛАС 

за вработување на позиции поврзани со директна работа со клиенти за кандидати без работно искуство

Потребни квалификации:
• Универзитетска диплома (независно од областа на студии)
• Одлично познавање на Англиски јазик

Лични карактеристики:
• Отвореност во комуникација и желба за работа во тим
• Флексибилност за работа во динамична средина и на локации надвор од Македонија

За повеќе информации следете ги инструкциите за аплицирање на веб страната на Банката во делот “Нашите вработени”. Повеќе информации за процесот на вработување и чекорите на селекција ќе добиете за време на телефонското интервју.

За огласот можете да аплицирате на следниов линк.

Креан рок за аплицирање e до 20.03.2018 година.

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни.
Бидете информирани дека само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани и поканети во следните фази на селекција. Процесот на избор на кандидат, ќе се изврши во рок од 90 дена по истекот на рокот за пријавување.

За повеќе информации за ПроКредит Банка прочитајте на:
www.procreditbank.com.mk
www.procredit-holding.com

Банки

Оглас за вработување во Прокредит Банка

Објавено

на

За огласот се потребни следниве квалификации: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Одлична шанса да се приклучите кон реномирана меѓународна финансиска групација и да станете дел од професионален меѓународен тим на Внатрешна ревизија, кој во соработка со Одборот за ревизија, Управниот одбор и менаџментот на Банката обезбедува постоење на, и усогласеност со системот на интерни контроли и ефикасни оперативни практики. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД Скопје објавува  (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange