Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје објавува оглас за вработување на:

Редар во Експозитура Гостивар
Локација: Гостивар

Опис на работниот ангажман:

Лицето кое ќе биде ангажирано како редар во Експозитурата на Охридска Банка АД Скопје во Гостивар ќе има за цел:

  • да го контролира оптималниот број на присутни клиенти во рамки на експозитуратa;
  • да ја организира фреквенцијата на влез/излез на клиентите;
  • да го контролира пропишаното одржување на растојание како во рамки на експозитурата, така и пред самата експозитура согласно мерките пропишани од Владата на Р.С. Македонија кои се однесуваат за превенција од
    вирусот Ковид – 19.

Потребни квалификации:

  • Со или без работно искуство;
  • Одговорна и посветена личност;
  • Можност за старт на работниот ангажман во најкус можен рок.

Кандидатите кои ќе бидат селектирани ќе бидат со работен ангажман на определено време.

Сите заинтересираните кандидати потребно е да испратат Професионална биографија (CV), најдоцна до 31.07.2020 година на: kariera@ob.com.mk со задолжителна назнака “Редар за Експозитура Гостивар“.

Со испраќање на Вашата апликација давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од Банката во рок од една година.

Напомена:

Апликациите без назнака нема да бидат разгледувани. Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Референт во експозитура Струмица

Дирекција мрежа на експозитури (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје објавува оглас за вработување на Соработник за известување во Одделеление за сметководство и известување. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со својата стратегија, банката е секогаш отворена за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на тимот, Банката им нуди одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Популарно