Connect with us

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка АД Скопје

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје објавува оглас за вработување на:

Редари во Експозитури

Локација: Скопје; Охрид; Струга; Ресен; Тетовo; Гостивар; Кичево; Куманово;
Велес; Штип; Кочани; Струмица; Битола; Прилеп; Кавадарци; Гевгелија

Опис на работниот ангажман:
Лицата кои ќе бидат ангажирани како редари во Експозитурите на Охридска Банка АД Скопје на територијата на целата држава кадешто банката има експозитури ќе имаат за цел:

  • да го контролираат оптималниот број на присутни клиенти во рамки на експозитуратa;
  • да ја организираат фреквенцијата на влез/излез на клиентите;
  • да го контролираат пропишаното одржување на растојание како во рамки на експозитурата, така и пред самата експозитура согласно мерките пропишани од Владата на Р.С. Македонија кои се однесуваат за превенција од вирусот Ковид – 19.

Потребни квалификации:

  • Со или без работно искуство;
  • Одговорна и посветена личност;
  • Можност за старт на работниот ангажман во најкус можен рок.

Кандидатите кои ќе бидат селектирани ќе бидат со работен ангажман на определено време.

Сите заинтересираните кандидати потребно е да испратат Професионална биографија (CV), најдоцна до 11.05.2020 година на: kariera@ob.com.mk со задолжителна назнака “Редар за Експозитура ____________ “
*во празниот дел да се наведе градот за кој аплицирате.

Со испраќање на Вашата апликација давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од Банката во рок од една година.

Напомена:

Апликациите без назнака нема да бидат разгледувани. Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Платена практикантска работа во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка ги мотивира сите млади ентузијасти да аплицираат за практикантска работа во експозитурите на Банката и Контакт центарот. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку сакате да ги остварите Вашите желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност, ефикасност и иновативност ја гради со успешен и посветен тим професионалци, Комерцијална банка Ве поттикнува да аплицирате за вработување во Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно