Connect with us

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С. Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија.

Доколку сe стремите кон постигнување на дополнителни резултати и унапредување на процесите, НЛБ Банка ве мотивира да аплицирате за работното место во Службата за стратешки маркетинг, односи со клиенти и комуникации:

Советник за грижа на корисници
Сектор за развој на понуда и маркетинг

Улога во тимот:

 • Координирање и управување со сите поплаки пристигнати во Банката (complaint management);
 • Директно одговарање на поплаките на клиентите и координација со останатите стручни служби во Банката зависно од типот на поплаката, со цел подготовка на одговори и разрешување на поплаките;
 • Подготовка на извештаи од областа на управување со поплаките;
 • Следење на резултатите од сите истражувања на задоволството на клиентите на Банката;
 • Дефинирање стратегија и активности за унапредување на задоволството на клиентите и нивното корисничко искуство;
 • Подготовка и спроведување на анкети за мислењето / корисничкото искуство на клиентите од конретен продукт / услуга;
 • Употреба на разни алатки и спроведување на активности за унапредување на грижата за клиентите (Customer care).

Вашиот профил:

 • Универзитетско образование;
 • Минимум две години искуство во сегментот на грижа и односи на клиенти;
 • Развиени комуникациски вештини, проактивен пристап и мотивираност за ефикасно управување на барањата на клиентите;
 • Способност за тимска работа и самоиницијативност;
 • Способност за работа во динамична околина;
 • Одлично познавање на англиски јазик и МS Office.

Мотив да се придружите на НЛБ тимот:

 • Препознатлив регионален бренд и современо работно опкружување;
 • Меѓусебната доверба и грижа за другиот се основни начела во работењето;
 • Напредна обука и индивидуален кариерен развој;
 • Конкурентен пакет на плата и надоместоци;
 • Приватно здравствено осигурување.

Заинтересираните кандидати своите кратки биографии и мотивациски писма можат да ги достават на: nlbkariera@nlb.mk, најдоцна до 05.03.2023 година (недела).

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Огласи за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци, аплицирај за вработување во Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба да бидеш дел од динамичен банкарски тим кој со отворен ум ги прифаќа секојдневните предизвици имаш позитивен пристап во работата, покажуваш ентузијазам секогаш да бидеш најдобар во тоа што го работиш, имаш желба да учиш и да се развиваш преку организацијата и се трудиш да изнајдеш иновативни и креативни начини за реализација на задачите, а воедно ти е важно да работиш во средина во која се вреднува тимскиот дух и фер однесување, Шпаркасе Банка ве охрабрува да се придружите на нивниот тим и заедно, секојдневно да ги живеете корпоративните вредности! (more…)

Продолжи со читање

Популарно