Connect with us

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Република Северна Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија.

Службата за продажба по останати канали во Сектор за развој на понуда и маркетинг нуди можност за развој на лидерски, менаџерски и професионални компетенции.

Доколку сакате да работите со меѓународни и домашни финансиски институции и Банки, како и обезбедување на извори на финансирање на Банката, НЛБ Банка ве мотивира да се пријавите на отворената работна позиција:

Доколку сe стремите кон постигнување на дополнителни резултати, унапредување на процесите, како и организација и раководење со вработени, НЛБ Банка ве мотивира да аплицирате за работното место:

Раководител на Служба за продажба по останати канали
во Сектор за развој на понуда и маркетинг

Улога во тимот:

 • Организирање, мотивирање, делегирање и професионален развој на вработените;
 • Одржување на тимска синергија и комуникација со колегите и раководствата на секторите;
 • Организација на работниот процес, координирање, менторство и развој на вработени како и воведување промени/подобрувања во делокругот на работење;
 • Подготовка на стратегии за управување со продажбата преку други продажни канали на Банката,
 • Структурирање на соработката и управување со мрежата на кредитни посредници на Банката
 • Управување на продажбата на различни банкарски продукти преку други продажни канали на Банката
 • Управување со портфолиото на продукти пласирани преку други продажни канали на Банката
 • Развој и унапредување на програми за лојалност на Банката
 • Следење и унапредување на корисничкото искуство при користење на банкарските продукти и услуги
 • Подигнување на свесноста за користење на финансиски продукти како инструмент за плаќање
 • Изготвување на извештаи околу продажбата и состојбата на пазарот.

Вашиот профил:

 • Универзитетско образование;
 • Развиени лидерски и менаџерски вештини;
 • Минимум 3 години работно искуство во наведените сегменти за работната позиција;
 • Развиени комуникациски и организациски вештини;
 • Претходно раководење на позиција ќе се смета за предност;
 • Подготвеност за креативно и иновативно размислување;
 • Проактивен пристап, динамичност, иницијативност, мотивираност и насоченост кон реализација / исполнување на цели;
 • Напредни аналитички вештини, способност за тимска работа и самоиницијативност;
 • Напредно познавање/користење на дигитални алатки и напредни алатки за работа со податоци;
 • Способност за работа во динамична околина.

Заинтересираните кандидати своите кратки биографии и мотивациски писма можат да ги достават на: nlbkariera@nlb.mk, најдоцна до 24.02.2023 година (петок).

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Огласи за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци, аплицирај за вработување во Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку имаш желба да бидеш дел од динамичен банкарски тим кој со отворен ум ги прифаќа секојдневните предизвици имаш позитивен пристап во работата, покажуваш ентузијазам секогаш да бидеш најдобар во тоа што го работиш, имаш желба да учиш и да се развиваш преку организацијата и се трудиш да изнајдеш иновативни и креативни начини за реализација на задачите, а воедно ти е важно да работиш во средина во која се вреднува тимскиот дух и фер однесување, Шпаркасе Банка ве охрабрува да се придружите на нивниот тим и заедно, секојдневно да ги живеете корпоративните вредности! (more…)

Продолжи со читање

Популарно