Connect with us

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје во рамки на својата стратешка определба го зајакнува својот тим на успешни професионалци во Секторот за развој на понуда и маркетинг и ви нуди можност за работа во динамична средина, стекнување на нови знаења и искуства како и можности за постигнување на дополнителни резултати. Отворената работна позиција е во сегментот продажба на банкарските продукти и услуги на Банката, ефикасно управување и збогатување на клиентската/партнерска мрежа на Банката преку детектирање на нови канали на продажба.

Доколку сте заинтересирани да одговорите на предизвикот, НЛБ Банка Ве поканува да се пријавите на отворената работна позиција:

Координатор за централизирана продажба
во Служба за централизирана продажба

Твоите работни цели:

 • Унапредување на продажбата на широк спектар на продукти и услуги на Банката наменети за компании од малопродажниот сегмент;
 • Следење на динамиката на соработка и детектирање на можности за унапредување на степенот на соработка
 • Проактивна посета и менаџирање на деловни релации со компаниите;
 • Градење, одржување и унапредување на односите со клиентите;
 • Промовирање на производите на Банката и можностите за нивно користење во продажниот процес на компаниите;
 • Подигнување на свесноста за користење на финансиски продукти како инструмент за плаќање;
 • Изготвување на извештаи околу продажбата и состојбата на пазарот.

Твојот профил:

 • Универзитетско образование;
 • Претходно работно искуство од 2 години во сегмент на централизирана продажба на сервиси на електронска продажба, ПОС услуга, развој и унапредување на дигитални сервиси на Банката;
 • Развиени комуникациски и продажни вештини потребни за советување на клиенти и продажба;
 • Проактивен пристап, динамичност, иницијативност, мотивираност и насоченост кон реализација / исполнување на цели;
 • Аналитички вештини и напредно познавање/користење на дигитални аналитички алатки;
 • Способност за тимска работа;
 • Изразена ориентираност кон клиентите и обезбедување на висок степен на задоволство кај клиентите;
 • Преференција кон извршување на работни задачи на терен;
 • Способност за работа во динамична околина и одговорен пристап кон целосна реализација на продажните цели;
 • Одлично познавање на англиски јазик како и стручно и напредно користење на MS Office.

Мотив за да се придружите кон тимот на НЛБ Банка:

 • Препознатлив регионален бренд и современо работно опкружување;
 • Меѓусебната доверба и грижа за другиот се основни начела во работењето;
 • Напредна обука и индивидуален кариерен развој; менторство од врвни банкарски експерти;
 • Конкурентен пакет на плата и бенефиции.

Заинтересираните кандидати своите кратки биографии можат да ги достават на следниот линк со избирање на работната позиција или на: nlbkariera@nlb.mk, најдоцна до 07.12.2021 година.

Само кандидатите кои ги исполнуваат основните критериуми ќе бидат контактирани за интервју. НЛБ Банка е работодавач кој нуди еднакви можности за сите. Најголем број од работните места во НЛБ Банка се пристапни за лица со физички попречености.

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 лицe за работно место Соработник за возен парк и одржување на возила и имот во Дирекцијата за административна подршка во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на две лица на работно место Соработник за клиентска услуга во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање


Популарно