Connect with us

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија.

Банката во рамки на својата стратешка определба го зајакнува својот тим на успешни професионалци во Секторот за ризици, евалуација и контрола и нуди можност за работа во динамична средина со можност за стекнување на нови знаења и искуства како и постигнување на дополнителни резултати.

Отворените работни позиции се во сегментот на управување на глобалниот ризик, креирање на Risk модели, управување со податоците поврзани со управување со ризици.

Доколку сте заинтересирани да одговорите на предизвиците, НЛБ Банка Ве мотивира да се пријавите на отворената работна позиција:

Бизнис аналитичар

Твоите работни цели:

 • Следење на регулатива од областа;
 • Креирање на извештаи и анализи од областа на управување со ризици;
 • Развивање и имплементација на нови решенија со цел на унапредување на работењето.

Твојот профил:

 • Универзитетско образование;
 • Претходно работно искуство во областа на управување со податоци во ризици ќе се смета за предност;
 • Подготвеност за креативно и иновативно размислување;
 • Напредно познавање на Ексел алатки, Power Query и Power Point презентации;
 • Основни познавања од операции за управување со податоци;
 • Континуирана желба за анализата на податоците во насока на предлог на соодветни предлози за носење одлуки;
 • Напредни комуникациски и презентациски вештини;
 • Способност за тимска работа, самоиницијативност и аналитички вештини;
 • Одлично познавање на англиски јазик.

Мотив да се придружите на НЛБ тимот:

 • Препознатлив регионален бренд и современо работно опкружување;
 • Меѓусебна доверба и грижа за другиот се основни начела во работењето;
 • Напредна обука и индивидуален кариерен развој;
 • Менторство од врвни банкарски експерти;
 • Конкурентен пакет на плата и надоместоци;
 • Приватно здравствено осигурување.

Заинтересираните кандидати своите кратки биографии можат да ги достават на следниот линк со избирање на работната позиција или на: nlbkariera@nlb.mk, најдоцна до 09.09.2022 година.

Само кандидатите кои ги исполнуваат основните критериуми ќе бидат контактирани за интервју.

НЛБ Банка е работодавач кој нуди еднакви можности за сите.

Најголем број од работните места во НЛБ Банка се пристапни за лица со физички попречености.

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.С.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на тимот на посветени вработени, висококвалитетните стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна Кооперативна Банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје вработува две лица во Дирекцијата за информатички технологии на работно место Соработник за корисничка и техничка поддршка. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, вработува лица на работно место Соработник за клиентска услуга за Експозитура Куманово. (more…)

Продолжи со читање

Популарно