Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Мобилити Брокер

Објавено

на

Мобилити Брокер има потреба од вработување на:

Осигурителен брокерСкопје

КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 • Продажба на полиси за задолжително и незадолжително осигурување

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование
 • Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит
 • Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување
 • Напредно познавање на MS Office
 • Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

 • Внимание на детали
 • Комуникациски вештини
 • Тимска работа
 • Продажни вештини
 • Позитивен став
 • Активно слушање

Целосниот оглас можете да го погледнете на: apliciraj.mk

Компании

Оглас за вработување во Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на живот Скопје

Објавено

на

Врз основа на член 22 став 2. и член 23. став 2. од Законот за работни односи, Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на Живот со седиште на Ул. Костурски Херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 25.11.2020 година распишува

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ:

Финансиски советник за животно осигурување (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Нуди брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Објавено

на

Финансиско друштво M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. (more…)

Продолжи со читање

Популарно