Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Мелон Солушнс

Објавено

на

Мелон е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. Мелон Групацијата е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 6.000 вработени во 12 земји.

Мелон Солушнс Дооел, членка на Мелон Групацијата, за својата канцеларија во Скопје има потреба од:

Супервизор на контакт центар
[реф. бр. 2020-011 – Contact Center Supervisor]


Профил на работната позиција:

 • мотивира, управува и развива повеќенаменски контакт центар со цел обезбедување на високо ниво на услуга и остварување на целите на компанијата;
 • поставува цели и задава задачи на тимовите;
 • одговaрa за постигнувањето на квантитативни, квалитативни и финансиски резултати.

Профил на кандидатот:

 • минимум 4 години работно искуство;
 • претходно работно искуство во контакт центар (наплата на долгови, телемаркетинг, услуги на клиенти) ќе се смета за предност;
 • завршено високо образование;
 • одлично познавање на MS Office пакетот;
 • одлично познавање на англиски јазик (пишан и говорен);
 • изразени лидерски и менаџерски способности;
 • одлични комуникациски способности;
 • изразени аналитички способности;
 • амбициозност и ориентираност кон постигнување на резултати;

Целосниот оглас можете да го погледнете на: apliciraj.mk

Компании

Зголемени платите на вработените во КАМ за 25% во споредба со лани

Објавено

на

КАМ доследно ја имплементира својата стратегија на континуирано вложување во вработените, а како резултат на тоа бележи раст на платите на своите вработени за 25 отсто во споредба со септември минатата година. Последното зголемување се однесува на вработените во администрација каде просечната исплатена месечна нето плата изнесува 53.000 денари. (more…)

Продолжи со читање

Компании

АЕТМ објавува нов Jавен повик за зајакнување на дигиталните вештини и отварање нови е-продавници: „Дигитално подготвени за е-трговија“

Објавено

на

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија – AETM, во рамки на проектот „Дигитално подготвени за Е-Трговија” објавува Јавен повик за учество на заинтересирани компании во програмата за поддршка на микро, мали и средни претпријатија и регистрирани индувидуални производители кои доаѓаат од следниве три сектори: (more…)

Продолжи со читање

Компании

ЕОС Матрикс: Зголемени инвестициите во откуп на побарувања во корпоративниот сектор

Објавено

на

Инвестициите во откуп на побарувања од корпоративниот сектор на ЕОС Матрикс се зголемија повеќе од двојно, споредено со претходниот период. Само во последната година компанијата инвестираше нешто околу 1 милион евра во побарувања од овој тип. (more…)

Продолжи со читање

Популарно