Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Компании

Оглас за вработување во Кроациа осигурување – Живот

Објавено

на

Кроациа Осигурување – Живот, за своите потреби објавува оглас за вработување на:


СОВЕТНИК ЗА ПРОДАЖБА НА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ

Потребни знаења и квалификации:

 • Изразени комуникациски и преговарачки вештини;
 • Упорни сте и иницијативни;
 • Претходно работно искуство во директна продажба

ВИЕ СТЕ ВИСТИНСКИОТ КАНДИДАТ!

Компанијата нуди:

 • Редовно вработување;
 • Загарантирана фиксна плата во првите 6 месеци;
 • По истекот на наведениот период, следи исплата НА ФИКСЕН И ВАРИЈАБИЛЕН дел на плата, во зависност од остварена продажба;

Компанијата овозможува единствена прилика за развој на професионална кариера:

 • Одлични услови за работа во пријатна работна средина;
 • Наградување на Вашиот допринос и можност за континуиран напредок и усовршување;
 • Почитување и вреднување на поединците и нивните различности.

Испратете ја Вашата професионална биографија вклучувајќи и писмо за мотивација, на следниот e-mail: contact@cro.mk, каде што ќе ја назначите работната позиција за која аплицирате.

Процесот на избор на кандидат ќе заврши заклучно со 30.04.2019 година.

Компании

Огласи за вработување во КаСис – Интернационален Картичен Систем АД Скопје

Објавено

на

Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис), процесор за обработка на трансакции со платежни картички и персонализација е модерна, иновативна и технолошка компанија. Компанијата нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина со можност за личен развој и професионален напредок. Тимскиот дух e прва вредност на компанијата и значи многу повеќе отколку само заедничка работа.

Доколку себеси се препознавате во овие вредности, Интернационален Картичен Систем АД Скопје (КаСис) Ве поканува да доставите Апликација и да станете дел од тимот за следните позиции:

1.Инженер на систем – (3) извршители

Образование:

 • ВСП степен стручна подготовка – Електротехничи факултет / Факултет за информатички науки.

Опис на работно место и одговорности:

 • Подготовка, инсталирање и тестирање на нови системи;
 • Администрација на апликации;
 • Мониторирање на уреди и комуникациски линии;
 • Администрирање на канали на плаќања и веб сервиси;
 • Анализа на податоци;
 • Изработка на кориснички упатства и технички спецификации;
 • Познавање на работа со база на податоци и дизајн на ИТ Системите.

Способност:

 • Комуникативна и динамична личност со способност за преземање на иницијативи;
 • Тимски дух, позитивен став и однесување;
 • Способност за работа под притисок, справување со стрес и извршување повеќе работи истовремено во кратки временски рокови;
 • Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето;
 • Висок личен интегритет, деловен и професионален однос;
 • Познавање на англиски јазик читање и пишување;
 • Работно искуство поврзано со картично работење ќе биде земено како предност;
 • Познавање на SQL/SQL Plus ќе биде земено како предност;
 • Сертификати од завршени специјализирани курсеви и обуки ќе бидат земени како предност.

2. Систем aдминистратор – (1) извршител

Образование:

 • ВСП степен стручна подготовка – Електротехничи факултет / Факултет за информатички науки.

Опис на работно место и одговорности:

 • Проектирање, инсталација и надгледување на мрежна инфраструктура;
 • Конфигурирање на мрежни уреди (router, switch, firewall, ips);
 • Конфигурирање и администрирање на антивирус и антиспам филтри;
 • Конфигурирање и администрирање на мрежна инфраструктура;
 • Администрирање  на регуларни резервни копии;
 • Изготвување на детална техничка документација, мрежни дијаграми, мрежна инфраструктура и слична документација;
 • Следење на сигурност на мрежна инфраструктира и превенција од неовластен пристап;
 • Конфигурирање и администрирање на IP телефонија;
 • Конфигурирање и надгледување на виртуелна околина (пр.VMWARE);
 • Конфигурирање и одржување на MS Windows и Linux OS;
 • Администрирање на Domain Controller.

Способност:

 • Комуникативна и динамична личност со способност за преземање на иницијативи;
 • Тимски дух, позитивен став и однесување;
 • Способност за работа под притисок, справување со стрес и извршување повеќе работи истовремено во кратки временски рокови;
 • Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето;
 • Висок личен интегритет, деловен и професионален однос;
 • Познавање на англиски јазик читање и пишување;
 • Сертификати од завршени специјализирани курсеви и обуки ќе бидат земени како предност.

3. Техничар за помош на корисниците – (1) извршител

Образование 

 • ССП – техничка насока.

Опис на работно место и одговорности:

 • 24/7 дежурен центар;
 • Подготовка на извештаи;
 • Мониторинг на системи и линии;
 • Контакт со банки / клиенти.

Способност:

 • Комуникативна и динамична личност;
 • Тимски дух, позитивен став и однесување;
 • Способност за работа под притисок, справување со стрес и извршување повеќе работи истовремено во кратки временски рокови;
 • Потврда за завршена обука од областа на комуникациските вештини ќе биде земено како предност.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик и мотивационо писмо на адреса: Кузман Јосифовски Питу бр.1 Скопје најдоцна до 30.11.2019година.

Со испраќање на Вашата апликација давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од Компанијата во рок од една 1 година.

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Таргет Груп Доо Скопје

Објавено

на

Друштвото за трговија и услуги ТАРГЕТ ГРУП ДОО Скопје, компанија за бизнис информации објавува:

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
НА 2 (две) ЛИЦА НА ПОЗИЦИЈА АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА
(more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange