Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Кроациа Осигурување – Живот

Објавено

на

Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на Живот објавува оглас за пополнување на следната работна позиција

КООРДИНАТОР ЗА УПРАВУВАЊЕ И РАЗВОЈ

НА ЗАСТАПНИЧКА МРЕЖА 

КРИТЕРИУМИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ:

 • Искуство во продажба
 • Лидерски способности и способност за поттикнување на ентузијазам во тимот
 • Преговарачки вештини
 • Изразени комуникациски способности
 • Способност за тимска работа, организација и менаџирање на продажен тим
 • Познавање на работа во Microsoft Office
 • Упорност, истрајност во остварувањето на поставените цели и задачи
 • Задолжително поседување на дозвола за управување на моторно возило од Б категорија.

УСЛОВИ: 

 • Избраните кандидати ќе работат со полно работно време – неделното работно време е 40 часа во Скопје.
 • Исплата на фиксна плата + варијабилен дел од остварена продажба
 • По потреба координаторот ќе реализира задолженија надвор од Скопје
 • Исклучителна можност за напредување со конкретно претставен кариерен план;

РАБОТНИТЕ ЗАДОЛЖЕНИЈА ВКЛУЧУВААТ:

 • Активна комуникација, логистика и развој на постојните/активни застапници
 • Менторство, оспособување и стимулирање на надворешна продажна мрежа за самостојна работа и продажба, пренос на знаење
 • Редовно подготвување на планови за работа, следење на работни резултати
 • Препознавање, развивање и превземање мерки за задрзување на талентирани застапници (потенцијални ментори)
 • Учество во подготовка на извештаи останати потребни акти кои се поврзани со работењето

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА: 

Кандидатите кои се заинтересирани и ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии (CV) и мотивационо писмо можат да ги испратат на: contact@cro.mk , најдоцна до 13.02.2020 година со назнака: „Пријава за вработување – Координатор за управување и развој на застапничка мрежа”.

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје, сè додека не ја повлечете вашата согласност.

Доколку Вашите квалификации одговараат на потребите на компанијата, Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје ќе ви се обрати за да ве повика на разговор.

Компании

Оглас за вработување во Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување

Објавено

на

Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување, со седиште на Ул.Костурски Херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 02.06.2020 година објавува оглас за пополнување на следната работна позиција:

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРЕМИСКО КНИГОВОДСТВО

(more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во КликниЈади

Објавено

на

КликниЈади е компанија која врши достава на храна од многу ресторани во Скопје до вашиот Дом или Канцеларија. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Иуте кредит Македонија

Објавено

на

The fastest and most comfortable loan provider IuteCredit Europe for its operations in Skopje, Macedonia is looking for candidate for open position for:

Web Specialist (more…)

Продолжи со читање

Популарно